NIS
NIS

Postanite deo NIS zajednice

Ukoliko želite da budete prvi koji će saznati za naša otvorena radna mesta koja odgovaraju vašem karijernom profilu – registrujte se i postanite član naše NIS zajednice
Registrujte se
Već ste registrovani?Prikaži profil

Naša kompanija je jedna od najvećih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi i jedan od najvećih poslodavaca u Srbiji. Naš tim ima preko 11.000 talentovanih, stručnih i vrednih lјudi, koji su snaga i pokretač našeg poslovanja.

Mi smo stabilna kompanija koja traje. Istovremeno, verujemo da naša budućnost počinje dolaskom svakog novog kolege. Radoznali smo i otvoreni za inovacije, svežinu i energiju koju u naš tim unosi svaki pojedinac koji zajedno sa nama nastoji da svakog dana živi naš slogan „Budućnost na delu“.

Naša kompanija je jedna od najvećih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi i jedan od najvećih poslodavaca u Srbiji. Naš tim ima preko 11.000 talentovanih, stručnih i vrednih lјudi, koji su snaga i pokretač našeg poslovanja. Mi smo stabilna kompanija koja traje. Istovremeno, verujemo da naša budućnost počinje dolaskom svakog novog kolege. Radoznali smo i otvoreni za inovacije, svežinu i energiju koju u naš tim unosi svaki pojedinac koji zajedno sa nama nastoji da svakog dana živi naš slogan „Budućnost na delu“.

Pridružite se našem timu

Mi verujemo da naša budućnost počinje dolaskom svakog novog kolege. Zato su naša vrata uvek otvorena za nove članove tima koji su stručnjaci ili žele da postanu stručnjaci, koji su dinamični i puni integriteta; članove tima koji sarađuju i koji su inovativni. A najviše od svega, cenimo lјude koji strastveno pomažu kompanijama – i svetu – da imaju bolјu energiju.

Razvoj karijere

Stručnost je naša glavna snaga. Ponosimo se svojim stručnjacima. Želimo da se uverimo da su naši zaposleni ispunjeni i da se nose sa izazovima, kao i da rade na ostvarivanju svojih individualnih cilјeva u karijeri. Zato mnogo ulažemo u učenje i razvoj karijere. Steknite nove veštine i iskustvo kroz zanimlјive projekte, učenje tempom koji sami izaberete, mentorstvo i još mnogo toga.

Šta dobijate zauzvrat

Svesni smo da različiti lјudi imaju različite potrebe, a naše beneficije predstavlјaju klјučni deo naše saradnje, sa različitim opcijama koje će vam pomoći da balansirate zahtevima svoje karijere i privatnog života.